U bent nu hier: Home » Waals-Brabant

Sauna Waals-Brabant

Hieronder vindt u een overzicht van alle saunas in Waals-Brabant. Voor een overzicht van saunas per plaats in de provincie Waals-Brabant, ga naar saunas Waals-Brabant. Of ga naar direct contact met saunas om via één e-mail in contact te komen met meerdere saunas tegelijk.

1

Petit Château Beekborne

Rue Beekborne 6, 1357 Neerheylissem (Waals-Brabant)
Tel: 0032498103261, Fax: -, BTW-nr: BE0.476.648.102
Petit Château Beekborne laat u in alle luxe genieten in het Waalsbrabantse
Haspengouw. U verblijft in het voormalige koets- en jachthuis van dit 19de eeuwse herenhuis. Wij laten u volledig privé gebruik maken van onze binnen en buiten wellness welke elementen van grandeur, moderniteit en industrialiteit verenigt en uitgevoerd werd in absolute luxe materialen en installaties.
Wij bieden u het volledige privé gebruik aan van dit volledig uitgeruste en fantastisch gerenoveerde bijhuis. Het verblijf werd volledig afgestemd op twee personen. U wordt ontvangen vanaf 17:00 en vanaf 18:00 wordt de wellness voor u klaargemaakt om u alles naar wens te maken en dit tot 24:00. Gebruik van aangeboden badjassen, slippers en handdoeken is voorzien. ’s Morgens wordt er u een lekker ontbijt geserveerd tussen 7:30 en 9:00, voor 10:00 wordt u geacht het verblijf te hebben verlaten.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Petit Château Beekborne

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy