U bent nu hier: Home » Vlaams-Brabant » Kumtich

Sauna Kumtich

Hieronder vindt u een overzicht van alle saunas in Kumtich. Voor een overzicht van saunas in de provincie Vlaams-Brabant, ga naar sauna Vlaams-Brabant. Of ga naar direct contact met saunas om via één e-mail in contact te komen met meerdere saunas tegelijk.

1

't Zinnenrijk

Tassinstraat 98, 3300 Kumtich (Vlaams-Brabant)
Tel: 0496/252978, Fax: -, BTW-nr: -
Faciliteiten

‘t Zinnenrijk biedt een brede waaier van faciliteiten aan: infraroodsauna, panoramische sauna, jacuzzi, hammam, sunshower, regendouches, tepidariums, sfeerhaard, relaxruimte,… De privé-sauna kan je afhuren per 2 of per groep tot 6 personen. De hypermoderne spa werkt via pulserende massagestralen in op verschillende lichaamszones. De warmte van de hamman zorgt dat poriën worden geopend en dat de huid wordt gereinigd. De verwarmde ligzetels geven dan weer een gelijkmatige milde stralingswarmte. ’t Zinnenrijk een weg naar ontspannen en genieten. Een plaats waar passie en ervaringen het verschil maken.

Arrangementen
(t Zinnenrijk heeft een ruim aanbod arrangementen. Je kan er onvergetelijk genieten, alleen, met zijn tweetjes, met het hele gezin of met je vrienden. Je hebt de keuze tussen verschillende massage- ,sauna-arrangementen, Wellness & Beauty arrangementen
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › 't Zinnenrijk

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy