U bent nu hier: Home » Vlaams-Brabant » Kumtich

Sauna Kumtich

Hieronder vindt u een overzicht van alle saunas in Kumtich. Voor een overzicht van saunas in de provincie Vlaams-Brabant, ga naar sauna Vlaams-Brabant. Of ga naar direct contact met saunas om via één e-mail in contact te komen met meerdere saunas tegelijk.

1

Zinnenhoeve

Tassinstraat 98, 3300 Kumtich (Vlaams-Brabant)
Tel: 0471/343414, Fax: -, BTW-nr: -
Faciliteiten

Zinnenhoeve heeft een uitgebreid aanbod van faciliteiten: infraroodsauna, panoramische sauna, jacuzzi, hammam, sunshower, regendouches, tepidariums, sfeerhaard, relaxruimte,… De privé-sauna kan je afhuren per 2 of per groep tot 6 personen. De hypermoderne spa werkt via pulserende massagestralen in op verschillende lichaamszones. De warmte van de hamman zorgt dat poriën worden geopend en dat de huid wordt gereinigd. De verwarmde ligzetels geven dan weer een gelijkmatige milde stralingswarmte. Zinnenhoeve een weg naar ontspannen en genieten. Een plaats waar passie en ervaringen het verschil maken.

Arrangementen
Zinnenhoeve heeft een ruim aanbod arrangementen. Je kan er onvergetelijk genieten, alleen, met zijn tweetjes, met je vrienden. Je hebt de keuze tussen verschillende sauna-arrangementen
Diensten: Privé sauna, Wellness
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Zinnenhoeve

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy