U bent nu hier: Home » Limburg » Beverlo

Sauna Beverlo

Hieronder vindt u een overzicht van alle saunas in Beverlo. Voor een overzicht van saunas in de provincie Limburg, ga naar sauna Limburg. Of ga naar direct contact met saunas om via één e-mail in contact te komen met meerdere saunas tegelijk.

1

De Boerderie

Eindertstraat 18, 3581 Beverlo (Limburg)
Tel: 0032 11 40 27 37, Fax: 0032 11 39 30 98, BTW-nr: BE 440.925.772
De Boerderie is een magische plek, midden in het Limburgse groen, waar je
helemaal tot rust en tot jezelf kan komen. We combineren de charme en de huiselijkheid van een bed and breakfast met de luxe van een hotel en de ontspanningsmogelijkheden van een kuuroord. Bovendien kan je bij ons ook terecht voor verschillende gezondheidsbevorderende therapieën volgens de regels van de natuurgeneeskunde.

De Boerderie is dus veel meer dan alleen een gezellige B&B: je kan er komen ontspannen in onze originele privé sauna, een heerlijke massage of behandeling boeken, een cursus of workshop komen volgen zoals Pilates, Yoga, Nia en nog veel meer!

En je kan er ook komen genieten van de lekkere gerechten aan de gastentafel, de maandelijkse brunch, het ontbijt is stijl of één van onze andere gastronomische activiteiten. Of kom gewoon een glaasje drinken op ons terras of in de gezellige zitkamer.

En je kan het natuurlijk ook allemaal combineren in één van onze verwen arrangementen: zalig ontspannen in de privé sauna en met één van de massages, lekker eten aan de gastentafel, rustig en uitgebreid ontbijten na een heerlijke en verkwikkende nacht in één van de feeërieke gastenkamers, daar knapt een mens helemaal van op!

Tot heel gauw op De Boerderie!
Veel liefs,
Elise & Giancarlo
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › De Boerderie

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy